Hos ŠKODA er vi drevet af opfindsomhed, og der er mange ting, vi gerne vil fortælle om de smarte Simply Clever-løsninger og velgennemtænkte detaljer, der kendetegner vores biler. Men i virkeligheden kommer de i anden række. Det, der virkelig betyder noget, er nemlig alle de udflugter og oplevelser, der venter forude, når I samler familien på fire hjul. Mest af alt er ŠKODA nemlig bygget til alt det, der virkelig er vigtigt. 

KAROQ er ŠKODAs nye SUV … og topersoners telt! Det er bare at komme af sted med soveposer, tæpper og kaffe på termoflasken. KAROQs rummelige kabine har plads til alt – både bagage og kærlighed.

Læs mere om KAROQ

Opkaldt efter en bjørn, stærk som en bjørn – og parat til at give hele familien en bjørnekrammer af en behagelig køretur. Også selvom I er flere end de fleste. Hele syv personer har KODIAQ plads til. Kør ud i det blå med KODIAQ – eller i det grønne …

Læs mere om KODIAQ

ŠKODA SUPERB er kendt for mange dejlige ting. Ikke mindst PLADS. God plads på forsæderne, ekstraordinær benplads på bagsædet og et kæmpe bagagerum sørger for, at alle rejser på 1. klasse. Er sejlsport jeres store kærlighed? Superb kan trække det meste – også en bådtrailer.

Læs mere om SUPERB

En familiebil kan sagtens være en sportsbil, og en sportsbil kan sagtens være en familiebil. Det er OCTAVIA beviset på. Den kan tilmed være en alenebil, som bringer dig og dit surfboard til bølgerne og velfortjent mig-tid.

Læs mere om OCTAVIA

Halv hatchback, halv stationcar – RAPID SPACEBACK er helt sin egen. Og parat til at bringe jer præcist derhen, hvor I får de bedste oplevelser sammen. Slalomkørsel er tilladt – men kun på pisterne.

Læs mere om RAPID

FABIA er frisk på både fritid og ferie. Især stationcaren Combi har masser af plads til strandtaske, strandtennis og legespand, når I skal til stranden. Uanset om den er vestpå eller sydpå. Køreturen fra hus til sandslot bliver en oplevelse i sig selv.

Læs mere om FABIA

En lille bil kan sagtens give store oplevelser. CITIGO er ŠKODAs bybil, der kommer hurtigt frem og er nem at parkere. Sikker er den også, når den bremser automatisk, hvis du har tankerne et andet sted. Måske tænker du på den næste cykelsightseeing med vennerne?

Læs mere om CITIGO