Information om coronavirus

Mundbind er påkrævet fra og med 29/10 2020 og reglen om afstand er stadig gældende

Vi holder åbent med respekt for sundhedsmyndighedernes anvisninger omkring coronavirus, og vi er fortsat klar til at hjælpe kunder i salgslokalet og på værkstedet – ligesom vi er klar ved telefon, mail og chat.

Vores showrooms og værksteder har fortsat åbent. Alle services og ydelser fortsætter som vanligt, men vi efterlever selvfølgelig Sundhedsstyrelsens anbefalinger ift. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed.

Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet

For alles skyld tager vi følgende forholdsregler:

• Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen.
• Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
• Bilnøgler renses efter endt brug.
• Afhentning og levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt.

Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, er du velkommen til at tage kontakt til dine lokale ŠKODA-forhandler.

Skal du hente din nye bil, kan du fortsat gøre det som planlagt

Der vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. I tillæg tilbyder vi dig, at en sælger via video på mobilen gennemgår bilen lidt dybere. Når den nuværende coronavirus-situation er overstået, vil vi gerne tilbyde en dybere gennemgang af bilen.
Levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Kontakt din lokale ŠKODA-forhandler for mere information.

Du kan fortsat opleve og prøve biler hos os

Vi afspritter og rengør alle biler før prøveture. Alternativt tilbyder vi at tage et videomøde over telefonen. Kontakt din lokale ŠKODA-forhandler for mere information.

Nedsat bemanding

Vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke kan give vores kunder helt den samme oplevelse som normalt, men vi håber både på forståelse og god modtagelse af disse alternativer.

Myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre efterfølger vi, ligesom at vi løbende holder os opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.