Finansiering

Bemærk: Der stilles krav om kaskoforsikring. Betaling via betalingsservice/Nets forudsættes. Betaling på anden måde koster 50 kr. pr. betaling. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

ŠKODA Finans kan tilbyde følgende produkter til privatpersoner: 

Købekontrakt: Finansiering af din nye ŠKODA, hvor udbetalingen er mindst 20,1 %, og hvor der tages sikkerhed i bilen. Lånet kan efter en individuel vurdering løbe op til 96 måneder, og du kan frit vælge mellem fast og variabel rente. 
Når du har fundet din drømmebil, kan din lokale ŠKODA-forhandler hjælpe dig med at finde netop den løsning, der passer dig bedst. I løbet af 30 minutter er lånet behandlet, og din forhandler kan udskrive lånedokumenterne med det samme.


ŠKODA Finans kan tilbyde følgende produkter til erhvervskunder:

ŠKODA-Finans finansierer også ŠKODA til erhvervsvirksomheder med konkurrencedygtige produkter og priser. Vi tilbyder både lån og leasing.

Med leasing får du bilerne til rådighed i en fart – uden at likviditeten skal betale prisen. I stedet kan du beholde pengene og bruge dem dér, hvor du har størst nytte af dem. Det gør din virksomhed hurtigere i optrækket, fordi du kan handle hurtigere, når du har likviditeten lige ved hånden.

Udfyld finansieringsberegneren

kr.
kr.
kr.

Bemærk: Finansieringsberegningerne ovenfor er vejledende. Der stilles krav om kaskoforsikring. Betaling via betalingsservice/Nets forudsættes. Betaling på anden måde koster 50 kr. pr. betaling. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.