Løber øjnene i vand eller nyser ungerne?

SÅ ER DET TID TIL KLIMASERVICE - BOOK HER

Bilens aircondition eller klimaanlæg kræver regelmæssig service for at fungere optimalt både af hensyn til sundhed, sikkerhed og økonomi. Derudover mister det med tiden sin evne til at køle bilen, hvilket som regel er et tegn på at anlægget mangler kølemiddel. 

Med et klimaservice får du:

  • Anlægget tømt for kølemiddel og får påfyldt ny væske 
  • Pollenfilteret skiftes
  • Kondensatoren kontrolleres
  • Fordamper & luftkanaler renses

Prisen afhænger af bilens alder.

Book klimaservice her

TILBEHØR TIL FORÅRET

Er din bil klar til foråret?

Se udvalget af tilbehør til din bil på vores webshop. Du finder alt fra dækposer til nøgleringe, så du altid er helt opdateret på det nyeste merchandise til din ŠKODA. Husk, at du også kan købe nye sommerhjul, hvis de gamle er ved at være slidte. 

Se hele udvalget her

ŠKODA PRISMATCH

Det skal ikke koste dig mere at passe godt på din ŠKODA. Derfor har vi ŠKODA Prismatch, hvor din autoriserede ŠKODA-servicepartner matcher prisen på et tilsvarende service hos et lokalt uautoriseret værksted. Fremlæg dit alternative tilbud for en autoriseret ŠKODA-servicepartner før dit næste service, så matcher vi prisen, hvis tilbuddet:

  • er på skrift 
  • ikke er mere end 14 dage gammelt.
  • er indhentet max. 40 km. fra det valgte autoriserede ŠKODA værksted.
  • indeholder det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema og ŠKODA norm.
  • er baseret på originale ŠKODA Reservedele og anbefalede væsker/olier.

Gælder udvalgte forhandlere.

Book service

ŠKODA ALUFÆLGE

Din ŠKODA-forhandler eller ŠKODA-servicepartner står klar til at vise dig det store udvalg af originale ŠKODA-fælge. Du kan få alufælge til CITIGO, FABIA, OCTAVIA, SUPERB, KAROQ og KODIAQ. 

Hvis du allerede nu vil tjekke vores udvalg, har vi lavet en samlet oversigt til dig. Du kan se hele det store udvalg ved at trykke på knappen. 

Find dine fælge her

Nye stofmåtter

Når din ŠKODA skal forårsklargøres, så forny samtidig kabinen med originale stofmåtter til din CITIGO, FABIA, SCALA, OCTAVIA, SUPERB, KAMIQ, KAROQ og KODIAQ og ældre modeller. Måtterne passer perfekt og er fremstillet i elegant velour. De forreste gulvmåtter har desuden ŠKODA-fastgørelsessystem, der forhindrer måtterne i at bevæge sig under kørslen.

Køb dem her

CYKELUDSTYR

Er du klar til cykelsæsonen? Står du og mangler originalt ŠKODA-cykeltøj, kan du finde det hele i ŠKODA-webshoppen. Du kan finde alt fra tilbehør til et bredt udvalg af tasker, kufferter og merchandise. Vi har alt til at sikre den perfekte cykeltur eller cykelferie. 

Se udvalget her