ALT OM KUNDETILFREDSHED

Velkommen til vores hjemmeside, hvor du med hjælp fra oplysningerne i dit tillykkebrev, kan tilføje din mailadresse til din ŠKODA-forhandlers kundetilfredshedssystem.

Din lokale ŠKODA-forhandler vil automatisk føje din mailadresse til systemet, hvis du har oplyst den. Dog kan du her på siden tilføje den, hvis ikke du har gjort det endnu. Når du tilføjer din mailadresse, så sikrer du dig, at du fremover deltager ved kommende værkstedsbesøg hos din forhandler. Har du ikke senest 14 dage efter leveringen af din nye bil modtaget et kundetilfredshedsskema, så skal du kontakte din forhandler for fremsendelse.

Som tak for hjælpen deltager du automatisk i udtrækning af 5 x 2 biografbilletter Vi trækker hver måned lod om billetterne, og du kunne blive den heldige vinder. Derudover deltager alle, der besvarer vores kundetilfredshedsskema, i en konkurrence hvor vi hvert kvartal trækker lod om et gavekort til en værdi af 2.500,- kr.

I nederste afsnit af dit tillykkebrev finder du dit kundenummer og din kode, som du skal bruge til at tilføje din mailadresse. Du giver samtidig din accept til, at din forhandler må kontakte dig i kunde-tilfredshedssammenhæng.

Vær opmærksom på, at har du allerede en mailadresse registreret i systemet til kundetilfredshed, så kan denne kun ændres ved at kontakte din forhandler.

Når du kontakter os, giver du samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger.

Kontaktoplysninger

Jeg giver hermed samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede ŠKODA forhandlere (49) og autoriserede ŠKODA servicepartnere (73) i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, livsstilsprodukter fra ŠKODA, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Du giver samtidig samtykke til, at autoriserede ŠKODA-forhandlere og ŠKODA-servicepartnere må ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af din bil, køb af ekstraudstyr og tilbehør til biler, leasing af en ny bil samt køb af en ny eller brugt bil. Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings-, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre behandling dine personoplysninger til markedsføringsformål.