06-08-2014 08:27:23 SKODA er feltets stærkeste hjælperytter i Post Danmark Rundt

SKODA er feltets stærkeste hjælperytter, når Post Danmark Rundt bliver skudt i gang i dag onsdag 6. august. SKODA stiller mere end 30 biler til rådighed for Danmarks største cykelløb og sponserer desuden den hvide ungdomstrøje.


Det handler om at køre hurtigst på to hjul. Men for at det kan lade sig gøre, skal der være mange af dem med fire hjul. SKODA er igen i år sponsor af Danmarks største professionelle cykelløb; Post Danmark rundt.

Det starter i Hobro i dag onsdag og slutter, som traditionen byder, naturligvis på festlige Frederiksberg Allé på søndag, og undervejs på de seks krævende etaper på i alt 815 km er SKODA igen i år med som feltets stærkeste hjælperytter. SKODA stiller nemlig mere end 30 biler til rådighed for Post Danmark Rundt, hvor de transporterer løbsledelse, officials, repræsentanter fra den internationale cykelorganisation UCI, løbslæger og mange andre involverede.

Ikke alene sørger SKODA for biler til Danmarks største cykelløb. SKODA er som stolt sponsor af den hvide Post Danmark Rundt-ungdomstrøje også med til at motivere morgendagens danske cykelstjerner. Den hvide ungdomstrøje bliver overrakt den hurtigste ungdomsrytter efter hver etape af SKODAs kyssepiger.

Udover de officielle løbsbiler sponseret af SKODA kører nogle af cykelholdene også i SKODA, ligesom man vil kunne møde SKODA i reklamekaravanen, der kører foran feltet, varmer publikum op, laver sjov og deler reklamegaver ud til tilskuerne.

Således vil man kunne møde både Yeti, Rapid Spaceback og ikke mindst Octavia – Årets Bil 2014. Savner man Fabia, kan man besøge den lokale SKODA-forhandler, for der er en SKODA-forhandler tæt på alle de byer, hvor etaperne starter og slutter. Da det ikke er længe siden, at Tour de France sluttede, er det stadig muligt at få kampagnemodellen Fabia Tour de France med masser af udstyr til attraktive priser.Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk