04-02-2016 15:20:11 SKODA viser den nye SUV konceptbil VisionS på det kommende Geneve Motorshow.

VisionS er større end den allerede markedsførte SKODA Yeti. VisionS er med sine 4,70 meter i længden, 1,91 meter i bredden og 1,68 meter i højden en SUV med plads til 3 sæderækker og dermed bemærkelsesværdig rummelighed, som er et af SKODAs kendetegn.

VisionS er designet med fuld respekt for SKODAs nuværende designsprog og alligevel med en stærk SUV appeal. Eksempelvis markerer en skarpt fremtrukken tornado linje på langs af hele VisionS et dynamisk SUV udtryk, der yderligere understøttes af de store skærmkasser. Bilens skarpe linjer er bemærkelsesværdige på en SUV, og den dominerende front er karakteriseret ved de 4 store LED forlygter og ikke mindst den markante kølergrill. Fronten på VisionS og især de lodrette ribber i kølergrillen er udformningsmæssigt også inspireret af den berømte tjekkisk krystalkunst. Den bagerste del af VisionS udtrykkes bedst af de store udstødningsrør, en kraftfuld kofanger og smalle skarpe baglygter, der fremhæver den nye konceptbil, som et spændende bud på fremtidens SKODA SUV.

VisionS SUV studiet er en videreførelse af det første VisionC studie fra 2014. VisionC førte til en generel fornyelse af SKODAs designsprog.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk