18-04-2016 11:42:23 SKODA vinder den internationalt anerkendte Red Dot Award for exceptionelt produktdesign

SKODA Superb Combi har vundet den internationalt anerkendte Red Dot Award for exceptionelt produktdesign. Superb Combi er designet af Jozef Kaban.

Red Dot Design Awards er en af verdens mest anerkendte og prestigefyldte designpriser, når det kommer til produktdesign. I år havde Red Dot Design Award således modtaget 5.000 forslag fra over 50 lande til den attraktive kåring. Organisationens jury, der i år bestod af 41 medlemmer, udgøres af uafhængige designere, professorer i produktdesign samt journalister med speciale inden for design. Juryen havde særlig fokus på innovation, designkvalitet og design set i relation til produktets funktionalitet.

Professor dr. Peter Zec, som er ophavsmand og CEO for Red Dot Awards, forklarer kåringen af SKODA Superb Combi: “Red Dot vinderne er ikke kun beviset på ekstraordinær kreativ kvalitet, de demonstrerer også, at design er en integreret del af innovative produktløsninger.

SKODAs designchef Jozef Kaban kommenterer Red Dot prisen: “I dag ses hverdagsprodukter ikke kun fra en funktionel synsvinkel, men også på en emotionel måde. Fremover vil SKODAs biler udvikles i en fin balance mellem funktionalitet og æstetik.”

SKODA har modtaget Red Dot prisen i alt ni gange. Første gang med Octavia Combi i 2006.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk