29-04-2016 13:20:45 SKODA er officiel hovedsponsor for IIHF ishockey verdensmesterskabet for 24. gang

Fra 6.-22. maj ser mange sportsinteresserede mod Rusland, hvor ishockey verdensmesterskabet 2016 afholdes. Som den officielle hovedsponsor sætter SKODA Auto en flåde af 45 biler til rådighed for arrangørerne bag verdensmesterskabet med mærkets nye flagskib, SKODA Superb, i spidsen.

Under verdensmesterskabet arrangerer SKODA Auto et væld af forskellige events i de to værtsbyer St. Petersborg og Moskva. Fans af den kølige sport kan blandt andet glæde sig til at se verdens største ishockey hjelm, som måler 2,8 meter og vejer hele 110 kilo. Endvidere afholdes et stor ”World Cup Party”, hvor en parade af SKODA-biler kører på tværs af værtsbyerne sammen med nutidens og fremtidens store ishockey stjerner.

SKODA har stærke relationer til sportsverdenen, hvor ishockey, cykling og motorsport udgør den vigtigste del af virksomhedens sponsorstrategi. SKODA Auto har været den officielle hovedsponsor af IIHF ishockey verdensmesterskaberne siden 1993 og samarbejdet med den internationale ishockeyunion er dermed et af de længst varende sportsponsorater i verden.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk