27-03-2014 13:10:04 SKODA introducerer Citigo Tivoli

SKODA Citigo er en af de mest populære microbiler i Danmark, og nu kommer Årets Bil 2013 som kampagnemodellen Citigo Tivoli. Det er en 5-dørs Citigo 1.0 60 hk, som udmærker sig ved at have meget udstyr til en lav pris.

Udstyret omfatter bl.a. aircondition, læderrat, lædergearknop, læderhåndbremsegreb, varme i forsæderne, el-ruder foran, tågeforlygter, fjernbetjent centrallås, cd-radio med 6 højttalere og ikke mindst infotainmentsystemet Move&Fun. Det er SKODAs smarte navigationsenhed fra Garmin, som indeholder både GPS-guide med dansk tale, håndfri mobiltelefoni, kørecomputer og multimedieafspiller.

SKODA Citigo Tivoli koster kun 110.627 kr. Dermed sparer man hele 11.442 kr. Samtidig får man en både praktisk, sikker og økonomisk bil, som klarer de fleste af hverdagens behov. Citigo Tivoli har SKODAs velkendte rummelighed, og modellen har opnået de maksimale 5 stjerner hos Euro NCAP. Bl.a. takket være nødbremsesystemet City Safe Drive, som automatisk bremser bilen, hvis man ikke reagerer i tide på en foranholdende bil. Systemet er standardudstyr i alle Citigo. Citigo Tivoli kører hele 24,4 km/l, og Bilpriser.dk har dokumenteret, at Citigo totaløkonomisk er en af de billigste biler pr. kørt kilometer.

SKODA var det første bilmærke i Danmark til at tilbyde kunderne en finansieringsform, som samler købsfinansiering, kaskoforsikring og en service- og reparationsaftale i én fast månedlig ydelse. Det hedder SKODA All Inclusive og tilbydes til alle SKODAs modeller – naturligvis også Citigo Tivoli.

SKODA Citigo Tivoli bliver introduceret weekenden 5.-6. april kl. 11-15, hvor alle landets autoriserede SKODA-forhandlere har Tivoli-dage. SKODA sponserer Tivoli, fordi både SKODAs biler og den traditionsrige forlystelseshave giver familier gode oplevelser. Derfor har SKODA-forhandlerne også en Tivoli-konkurrence, hvor der er hele 100 præmier med 4 entrebilletter og tilhørende Turpas på højkant.

SKODA Citigo var i 2013 den 3. mest solgte micro bil med over 6.000 nye biler på danske veje. Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk