28-06-2016 08:24:11 SKODA stiller til start med hele fire Tour de France-modeller

SKODA har udtaget et stærkt hold af kampagnemodeller til årets Tour de France, hvor SKODA-forhandlerne har Tour de France-dage. Blandt andet kan man spare op til 29.000 kr. på udstyret i en Fabia Tour de France, ligesom der er Citigo og Octavia med masser af udstyr forrest i feltet.

SKODA sponserer Tour de France for 13. år i træk med flere end 250 biler involveret i verdens mest spektakulære cykelløb. Det fejrer SKODA-forhandlerne med Tour de France-dage i juli – og kampagnemodeller på den store klinge med masser af udstyr. Faktisk stiller SKODA i år med et helt hold af Tour de France-modeller, som alle har de maksimale 5 stjerner hos Euro NCAP. Alle modeller fås, så længe lager haves.

Citigo Tour de France

Citigo er kendt for nødbremseassistenten City Safe Drive, der kan nødbremse bilen automatisk i bytrafik, hvis føreren er uopmærksom. I Tour de France-trim har den tilmed masser af udstyr, som giver glæde i dagligdagen. Udover fem døre og aircondition har den et Move&Fun-infotainmentsystem med navigation, Bluetooth og seks højttalere, tågeforlygter, el-justerbare sidespejle med varme, varme i forsæderne samt mørktonede ruder bag. Samtidig er interiøret i Citigo Tour de France gjort ekstra lækkert med 3-eget sportslæderrat, læder på gearknop og håndbremsegreb, pianosort panel i instrumentbordet og sporty indtræk. Citigo Tour de France 1.0 MPI 60 hk koster 110.000 kr.

Fabia Tour de France

Med sit bagagerum på 530 liter er Fabia Combi klassens mest rummelige stationcar. Og som Tour de France-model er den en af de bedst udstyrede. Kampagnemodellen er baseret på udstyrsniveauet Ambition. Derfor har den træthedsovervågning, læder på rat, gearknop og håndbremsegreb, fartpilot med hastighedsbegrænser samt en Swing-radio med 5’’ farvetouchskærm, Bluetooth og håndfri tale i mobiltelefon. Men derudover har den også 16" alufælge, Climatronic-klimaanlæg, 3-eget multifunktionsrat med styring af radio og telefon, parkeringssensor bag, armlæn mellem forsæderne og mørktonede ruder bag. Det må siges at være udstyr på den store klinge.

Fabia Tour de France koster fra 149.000 kr. for en 1.0 MPI 75 hk, mens den koster fra 169.000 kr. som Combi. Dermed kan man spare op til 29.000 kr. på alt udstyret.

Octavia Tour de France

Hos Octavia dækker Tour de France-efternavnet over to forskellige kampagnemodeller. Octavia Ambition Tour de France er baseret på Ambition-udstyrsniveauet og har derfor blandt andet LED-baglygter og fartpilot. Men som Tour de France-model har den også Amundsen-infotainmentsystem med SD-kort til navigation, multifunktionsrat med styring af radio og telefon, håndfri mobil via Bluetooth, fire ekstra højttalere (otte i alt), el-indfældbare sidespejle med lys i undersiden og fastgørelseselementer i bagagerummet

Octavia Style Tour de France tager udgangspunkt i det højeste udstyrsniveau, Style. Det vil sige, at den har fjernlysassistent, træthedsovervågning, 16’’ alufælge og 2-zonet Climatronic-anlæg. Men som Tour de France-model skruer den yderligere op for kadencen med Bixenon-forlygter med LED-kørelys, tågeforlygter med sorte indlæg, Amundsen-infotainmentsystem med SD-kort til navigation, multifunktionsrat med styring af radio og telefon og el-sammenfoldelige sidespejle med lys i undersiden

Octavia Ambition Tour de France 1.0 TSI 115 hk koster fra 244.995 kr. og 259.995 kr. som Combi, mens Octavia Style Tour de France 1.0 TSI 115 hk koster fra 275.995 kr. og 290.995 kr. som Combi. 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk