01-07-2016 13:47:33 SKODA bakker op om Team Rynkerby

SKODA er som bekendt massivt involveret i cykling i Danmark og støtter op om mange store og ikke mindst mindre familieorienterede motionsløb over hele landet i løbet af sæsonen. Team Rynkeby er en af hjørnestenene i cykelaktiviteterne, hvor SKODA sammen med VW Erhvervsbiler stiller 58 biler til rådighed for organisationen bag det spektakulære velgørenhedscykelløb.

Det er 15. gang, at Team Rynkeby kører til Paris for at rejse penge til børn med kræft og deres familier. Cykelholdet består i år af 1.600 cykelryttere og 400 hjælpere fordelt på 38 hold i fem lande; Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne.

Udover at deltagerne på Team Rynkeby skal passe deres træning til den store cykeltur til Paris, skal de også samle penge ind til børn med kræft. Deltagerne dækker selv deres egne omkostninger, og Rynkeby Foods dækker projektets centrale omkostninger, hvilket betyder, at alle de penge, som deltagerne samler ind, går ubeskåret til en af de fem børnekræftorganisationer, som Team Rynkeby samarbejder med i Norden.

Deltagerne sælger også lodsedler som en del af indsamlingsaktiviteterne. Førstepræmien i dette lotteri er en SKODA Fabia, som er sponseret af SKODA.

- Hovedparten af pengene bliver brugt til at finansiere forskning i børnekræft. Børnekræft er fortsat den sygdom, der tager livet af flest børn i alderen 1-15 år, og der er stadig alt for mange børn, der får alvorlige bivirkninger af den behandling, de modtager, siger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkeby indsamlede 48,1 millioner kroner til børn med kræft i hele Norden i 2015 – heraf gik 32,8 millioner kroner til Børnecancerfonden i Danmark. Cykelholdet kører til Paris fra den 9.-10. juli til den 16. juli 2016.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk