30-06-2017 06:48:51 ŠKODA fejrer Tour de France med kampagnemodeller og Citigo-konkurrence

21 etaper, 3.540 km og utallige strabadser. Det er, hvad der venter cykelrytterne i årets Tour de France. Men uanset hvor de kæmper sig frem er der altid en ŠKODA i nærheden, for ŠKODA sørger for mere end 250 biler til verdens hårdeste cykelløb, ligesom ŠKODA lægger navn til den grønne pointtrøje. Det er 14. år i træk, at ŠKODA sponserer Tour de France, og i Danmark bliver det fejret med kampagnemodellerne Fabia Tour de France+ og Rapid/Rapid Spaceback Tour de France med masser af udstyr til lave priser. De kan opleves hos ŠKODA-forhandlere over hele landet, når de har Tour de France-dage 1.-23.juli. Dér kan man også deltage i den store Tour de France-konkurrence og blive den heldige vinder af en 5-dørs ŠKODA Citigo 1.0 MPI 60 hk Active til en værdi af 93.875 kr. inkl. leveringsomkostninger.

Fabia Tour de France+

Kampagnemodellen Fabia Tour de France er nærmest en klassiker på niveau med cykelløbet selv. I år har den fået tilføjet et +, fordi den har ekstra meget udstyr. Således har Fabia Tour de France+ et Amundsen-navigationsanlæg med en 6,5” stor farvetouchskærm, håndfri tale i mobiltelefon via Bluetooth samt DAB-radio, der kan modtage DAB+, og man kan styre det meste fra det 3-egede multifunktionslæderrat. Den dynamiske fartpilot kan holde afstand til forankørende ved at bremse og accelerere efter behov, og parkeringssensoren bag advarer, hvis man er ved at bakke ind i noget.

Fabia Tour de France+ har også Sunset – ekstra mørktonede ruder bag, som ser godt ud og skærmer for solen. Og når det ikke er nok, sørger Climatronic-klimaanlægget for et behageligt indeklima. Apropos komfort omfatter udstyret også et armlæn mellem forsæderne med en praktisk opbevaringsboks.

Forlygterne med LED-kørelys ser både godt ud og giver et godt lys, og i mørke lyser lysassistenten op foran bilen, når man forlader den eller åbner den med den fjernbetjente centrallås.

Kampagnepriserne er lige så lave, som udstyrslisten er lang. De starter ved 172.000 kr. for en 1.0 TSI-turbobenzinmotor med 95 hk, og ønsker man flere hestekræfter, er der en 1.0 TSI 110 hk til 178.000 kr. Med DSG-automatgear koster den motor 198.000 kr. Mod en merpris på kun 9.000 kr. fås alle tre modeller som Combi med det store og praktiske bagagerum på hele 530/1.395 liter

Rapid/Rapid Spaceback Tour de France

Den anden kampagnemodel, som man kan opleve hos ŠKODA-forhandlerne, er faktisk to modeller: Rapid Tour de France og Rapid Spaceback Tour de France. Begge modeller stiller med et Climatronic-klimaanlæg, 3-eget multifunktionslæderrat med styring af radio og telefon samt SmartLink+/Apple CarPlay, så man kan betjene udvalgte iPhone-apps direkte på infotainmentsystemets touchskærm. På samme skærm får man også vist området bagved bilen, når man bakker, for udstyrslisten omfatter desuden et bakkamera.

Rapid og Rapid Spaceback har et sportsligt design, og som Tour de France-model bliver det understreget med en Dynamic-sportspakke med sportssæder foran, sportsindtræk, pedaler med alu-look og et pianosort decor-element i instrumentbordet. Derudover har Rapid Spaceback Tour de France en Image-pakke med en spoiler i bilens farve, forlænget glasbagklap med sort kant nederst, sorte sidespejle, sorte indlæg i baglygterne og sorttonede indlæg i tågeforlygterne.

Selvom der er forskel på udstyret, har modellerne de samme priser: 1.0 TSI 95 hk koster 189.000 kr., 1.0 TSI 95 hk DSG koster 209.000 kr., 1.0 TSI 110 hk koster 199.000 kr., og 1.4 TSI 125 hk DSG koster 229.000 kr.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk