02-01-2018 09:28:49 ŠKODA varmer op til ishockey-VM med ICE-modeller

ŠKODA sponserer ishockey-VM, og nu kommer den store sportsbegivenhed snart til Danmark. Det fejrer ŠKODA-forhandlerne med ICE-dage weekenden 6.-7. januar, hvor der er kampagnepriser på Citigo ICE, Fabia ICE, Fabia Combi ICE, Rapid ICE og Rapid Spaceback ICE med masser af udstyr.

Feltets stærkeste hjælperytter i Tour de France og vinder af flere verdensmesterskaber i rally – mange danskere ved, at ŠKODA elsker cykling og motorsport. Men ŠKODA elsker også ishockey, og derfor sponserer ŠKODA det kommende verdensmesterskab, som bliver afviklet i Danmark 4.-20. maj 2018.

Der er tilmed tale om gammel kærlighed, for ŠKODA har sponseret verdensmesterskabet alle år siden 1993. Derfor har ŠKODA rekorden hos Guinness Worlds Records for sportshistoriens længste hovedsponsorat af et verdensmesterskab. Til det kommende verdensmesterskab betyder sponsoratet bl.a., at officials og særlige gæster bliver transporteret rundt i 40-50 ŠKODA i forbindelse med kampene i Jyske Bank Boxen i Herning og i Royal Arena i København, ligesom der vil blive udstillet eksklusive ŠKODA-modeller.

De danske ŠKODA-forhandlere ser frem til den store sportsbegivenhed på is, så det nye år bliver skudt i gang med ICE-dage weekenden 6.-7. januar, hvor der er ICE-modeller med masser af udstyr til kampagnepriser.

Citigo ICE med sportsindstræk

Det handler om sport, og det fremhæver den 5-dørs Citigo ICE med et lækkert sportsindtræk og et flot piano-sort instrumentpanel. Det sportslige udtryk bliver understreget af Sunset – ekstra mørktonede ruder bag, og modellen byder også på en Swing-radio med farvedisplay, AUX, USB, 6 højttalere og Bluetooth. Den kan betjenes via et 3-eget multifunktionsrat, der er beklædt med læder – ligesom gearknoppen og håndbremsegrebet.

Citigo ICE har desuden en smartphoneholder med tilhørende apps, og hvis man vil træne til tilskuerpladsen på ishockeybanens lægter, kan man tænde for bilens aircondition. Derudover har Citigo ICE bl.a. forlygter med LED-kørelys, el-ruder foran, regn og lyssensor samt nødbremseassistenten City Safe Drive, som kan nødbremse bilen ved hastigheder op til 30 km/t., hvis ikke føreren reagerer i tide.

Citigo ICE 1.0 MPI 60 hk koster 110.000 kr.

Fabia ICE fra kun 139.000 kr.

Hvis man vil have en endnu mere rummelig familiebil, er der en Fabia ICE, som stiller med et Bolero-infotainmentsystem med ŠKODA Surround, DAB+, Bluetooth og Apple CarPlay, så man kan betjene udvalgte smartphone-apps på bilens store farvetouchskærm. Desuden kan mange af funktionerne – f.eks. håndfri opkald – styres fra det læderbeklædte multifunktionsrat.

Fabia Ice har desuden en dynamisk fartpilot, som kan holde automatisk afstand til forankørende, ligesom den lange udstyrsliste omfatter et Climatronic-klimaanlæg, en parkeringssensor bag og et armlæn mellem forsæderne.

Fabia ICE Hatchback koster 139.000 kr. med en 1.0 TSI-turbobenzinmotor med 95 hk, mens den populære Combi-model med et bagagerum på hele 530 liter koster 161.000 kr. med samme motor. Der er også en Fabia ICE 1.0 TSI 110 hk, som koster henholdsvis 160.000 kr. og 170.000 kr. som Hatchback og Combi. Sidstnævnte fås også med et 7-trins DSG-automatgear, hvor Hatchback koster 178.000 kr., og Combi koster 188.000 kr.

Rapid/Rapid Spaceback ICE med bl.a. bakkamera

Den sidste ICE-kampagnemodel er faktisk to modeller: Rapid ICE og Rapid Spaceback ICE. Begge modeller har et Climatronic-klimaanlæg, 3-eget multifunktionslæderrat med styring af radio og telefon samt Apple CarPlay, så man kan betjene udvalgte iPhone-apps direkte på infotainmentsystemets touchskærm. På samme skærm får man også vist området bagved bilen, når man bakker, for udstyrslisten omfatter også et bakkamera.

Rapid og Rapid Spaceback har et sportsligt design, og som ICE-kampagnemodel bliver det understreget med en Dynamic-sportspakke med sportssæder foran, sportsindtræk, pedaler med alu-look og et pianosort decor-element i instrumentbordet. Derudover har Rapid Spaceback ICE en Image-pakke med en spoiler i bilens farve, forlænget glasbagklap med sort kant nederst, sorte sidespejle, sorte indlæg i baglygterne og sorttonede indlæg i tågeforlygterne.

Priserne er de samme for Rapid ICE og Rapid Spaceback ICE: 1.0 TSI 95 hk koster 186.000 kr., 1.0 TSI 95 hk DSG koster 204.000 kr., 1.0 TSI 110 hk koster 195.000 kr., og 1.4 TSI 125 hk DSG koster 220.000 kr.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk