24-04-2018 12:56:49 ŠKODA sponserer VM i ishockey med 50 biler

De 16 landshold og mange VIP-gæster bliver godt kørende under Danmarks største sportsbegivenhed. ŠKODA sponserer VM i ishockey med hele 50 biler. Det fejrer ŠKODA-forhandlerne med særlige VM-kampagnemodeller, ligesom der er chance for at vinde billetter til udsolgte kampe.

Verdens 16 bedste ishockeyhold skal snart kæmpe om podiepladserne, når VM i ishockey bliver afviklet i Danmark 4.-20. maj. Men de har allerede vundet guld, når det gælder biler, for hvert af holdene får stillet en ŠKODA til rådighed under hele VM. Bilerne er en del af de i alt 50 biler, som ŠKODA sponserer VM i ishockey med. De øvrige biler vil blive brugt til at transportere officials og særlige gæster til og fra kampene.

Direktør for ŠKODA Danmark, Michael Ebeling, overrakte i dag 24. april de mange OCTAVIA, SUPERB, KAROQ og KODIAQ til Envar Hansen fra International Ice Hockey Federation (IIHF). Det skete foran Royal Arena i København, der lægger is til verdensmesterskabet sammen med Jyske Bank Boxen i Herning.

Netop de to multiarenaer bliver omdrejningspunktet for masser af spændende ŠKODA-aktiviteter under hele verdensmesterskabet. F.eks. bliver der udstillet eksklusive ŠKODA-modeller, ligesom der er særlige fanzoner, hvor man kan prøve at skyde med en ishockeystav, blive fotograferet i ishockeytøj og spille airhockey.

Man behøver dog ikke at tage til København eller Herning for at opleve eksklusive ŠKODA-modeller. FABIA og OCTAVIA kan nemlig fås som VM Edition til kampagnepriser hos ŠKODA-forhandlere over hele landet. F.eks. kan man få en OCTAVIA VM Edition med bl.a. navigationsanlæg, fuld LED-forlygter, el-indfældbare sidespejle med lys, Bluetooth med lokalt netværk og ŠKODAs Infotainment Online i 1 år til priser fra 258.000 kr.

Det er værd at følge med på ŠKODA Danmarks Facebook-side de næste par uger. Der vil nemlig være konkurrencer, hvor man kan vinde billetter til VM i ishockey.

Vidste du, at …

  • ŠKODA har rekorden hos Guinness Worlds Records for sportshistoriens længste hovedsponsorat af et verdensmesterskab. ŠKODA har sponseret VM i ishockey med biler i alle år siden 1993.
  • På de 26 år har bilerne, der har været stillet til rådighed under VM i ishockey, kørt sammenlagt 6 millioner kilometer.
  • Ishockey er en af de mest populære sportsgrene i Tjekkiet. Bøhmen (i dag en del af Tjekkiet) var med til at grundlægge International Ice Hockey Federation (IIHF) i 1908.
  • Ishockeypucken blev i sin tid opfundet i Canada. I dag bliver størstedelen produceret i Tjekkiet, som eksporterer mere end én million pucker om året.
  • En ishockeypuck kan få samme fart på som en bil. Verdensrekorden er 177,5 km/t. 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk