30-04-2018 09:15:38 ŠKODA er klar til ishockeybrag med VM Editions

Danmarks største sportsbegivenhed starter snart. ŠKODA sponserer VM i ishockey for 26. år i træk. Det fejrer ŠKODA-forhandlerne med kampagnemodellerne FABIA VM Edition og OCTAVIA VM Edition med ekstraordinært meget udstyr til slagstærke priser.

Nedtællingen er i gang. Om under en uge tørner de første landshold sammen på isen i Royal Arena og Jyske Bank Boxen. ŠKODA er stolt sponsor af VM i ishockey. Faktisk er det 26. år i træk, at ŠKODA sponserer VM i ishockey, og det har givet ŠKODA rekorden hos Guinness Worlds Records for sportshistoriens længste hovedsponsorat af et verdensmesterskab.

Så langt et samarbejde fortjener at blive fejret, og ishockeyfesten bliver ikke forbeholdt København og Herning. ŠKODA-forhandlere over hele landet stiller nu med stærkeste holdopstilling i form af kampagnemodellerne FABIA VM Edition og OCTAVIA VM Edition. De kan kendes på et eksklusivt VM-emblem, ligesom de også har en praktisk ParkOne 2-parkeringsskive tilfælles.

FABIA VM Edition koster fra 155.000 kr.

FABIA VM Edition kræser om kunderne med et Bolero-infotainmentsystem med ŠKODA Surround, DAB+, Bluetooth og Apple CarPlay, så man kan betjene udvalgte smartphone-apps på bilens store farvetouchskærm. Desuden kan mange af funktionerne – f.eks. håndfri opkald – styres fra det læderbeklædte multifunktionsrat.

FABIA VM Edition har en dynamisk fartpilot, der kan holde automatisk afstand til forankørende, og som sammen med frontassistenten kan forhindre eller mindske kollisioner med forankørende biler, hvis uheldet skulle være ude. Derudover omfatter udstyrslisten bl.a. et Climatronic-klimaanlæg, en parkeringssensorer bag og et armlæn mellem forsæderne.

FABIA VM Edition koster fra 155.000 kr. inkl. levering med en 1.0 TSI-motor med 95 hk, mens den populære Combi-model med et bagagerum på hele 530 liter koster fra 165.000 kr. inkl. levering.

OCTAVIA VM Edition med ekstra meget udstyr

OCTAVIA VM Edition er stjernen i ŠKODA-forhandleres holdopstilling. Den har stort set alt i udstyr. F.eks. funkler den med fuld-LED-forlygter med AFS, der automatisk tilpasser lyset til kørselsforholdene, ligesom de automatisk blænder fjernlyset op og ned, når OCTAVIA VM Edition møder en modkørende bil. Apropos LED har den også topversionen af OCTAVIAs LED-baglygter, og der er LED-ambiente belysning langs panelerne i kabinen. De el-indfældbare sidespejle har indbygget lys, som bilens lysassistent sætter til at oplyse områderne ved fordørene, når man forlader OCTAVIA VM Edition eller låser den op.

Bilens infotainmentanlæg er et afsnit for sig. Det er et Amundsen-anlæg med en stor farvetouchskærm, GPS-navigation (inkl. SD-kort), Bluetooth med lokalt netværk i bilen og 8 højttalere. Der medfølger 1 års abonnement på ŠKODAs Infotainment Online, der f.eks. kan vise udvalgte brændstofpriser på ruten og udvalgte parkeringspladser ved destinationen. Radio og håndfri opkald kan styres via det 3-egede multifunktionsrat i læder.

Udstyrslisten fortsætter med bl.a. parkeringssensor bag, Climatronic-klimaanlæg med to zoner, 16” Velorum-alufælge, regnsensor og automatisk nedblændeligt bakspejl.

Priserne på OCTAVIA VM Edition starter ved 258.000 kr. inkl. levering. Det er med en 1.0 TSI-motor med 115 hk. Samme model som Combi koster 270.000 kr.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk