12-06-2018 06:28:27 Bestil en ŠKODA FABIA COMBI online

For første gang nogensinde i Danmark kan man lease en ŠKODA FABIA COMBI online. ŠKODA introducerer privatleasing online, så kunderne nemt og bekvemt kan bestille en FABIA COMBI hjemme og hente den hos en forhandler.

“ŠKODA udvikler digitale løsninger, som gør det nemt og bekvemt at være kunde. I forvejen kan man bl.a. konfigurere og opleve sin ŠKODA i vores car configurator. De fleste danskere handler jævnligt i netbutikker, og derfor er det et naturligt skridt, at man nu også kan bestille sin ŠKODA online. Der vil løbende blive tilføjet flere af ŠKODAs populære modeller til sitet,” siger Michael Ebeling, der er direktør for ŠKODA Danmark.

Starten på en ny tid

Med færre end 10 klik vælger kunden bl.a. motorstørrelse, forsikringsselskab og udleveringssted. Derefter får kunden en kvittering for bestillingen på e-mail, og da der er tale om lagerbiler, vil bilen kunne hentes hos den valgte ŠKODA-forhandler indenfor 10 dage.

“Det personlige møde med ŠKODA-forhandleren er fortsat vigtigt, fordi kunden får en grundig introduktion til bilen, når den bliver udleveret. Men vores privatleasing online er kun begyndelsen på en ny tid, hvor kundeoplevelsen i den fysiske butik vil smelte sammen med online-shoppingens convenience,” understreger Michael Ebeling.Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk