06-07-2018 19:11:59 Vind en CITIGO Tour de France

Tour de France starter i morgen, og det gør ŠKODAs store Tour de France-quiz også. Hovedpræmien er en CITIGO Tour de France til en værdi af 114.000 kr. Kampagnemodellen har masser af udstyr og kan også købes hos ŠKODA-forhandlere over hele landet.

Verdens hårdeste cykelløb starter i morgen 7. juli – og det gør Danmarks bedste Tour de France-quiz også. Hovedpræmien er nemlig en CITIGO Tour de France 1.0 MPI 60 hk til en værdi af 114.000 kr.

Deltagerne i ŠKODAs store quiz får hver dag et spørgsmål under Tour de France, og jo flere spørgsmål man besvarer korrekt, desto flere point samler man i konkurrencen om bilen. Derudover kan man også vinde lækre dagspræmier. Man tilmelder sig quizzen på skoda.dk.

Sponsor for Tour de France 15. år i træk

ŠKODA elsker cykelsport. Det er 15. år i træk, at ŠKODA sponserer Tour de France – bl.a. med cirka 250 biler. Og på de hjemlige breddegrader stiller ŠKODA cirka 30 biler til rådighed for DCU og PostNord Danmark Rundt, når de professionelle cykelryttere i september indtager de danske veje i Danmarks største sportsbegivenhed.

Ligesom ŠKODAs sponsorat af Tour de France er en tradition, er der også tradition for en kampagnemodel. I år er det CITIGO Tour de France 1.0 MPI 60 hk.*

Den 5-dørs CITIGO Tour de France udmærker sig ved at have ekstra meget udstyr. Således får man både sportsindtræk, instrumentpanel i farven black piano, multifunktionslæderrat med læder på gearknop og håndbremsegreb, mørktonede ruder bag, Swing-radio med farvedisplay, AUX, USB, 6 højtalere, Bluetooth og smartphoneholder.

ŠKODA CITIGO Tour de France koster 114.000 kr. inkl. leveringsomkostninger, og den kan købes hos autoriserede ŠKODA-forhandlere over hele landet.

* Kampagnemodeller fås i et begrænset antal, så længe lager haves. Pris ekskl. grøn ejerafgift og evt. laktillæg. Bilerne er vist med ekstraudstyr. Forbrug v. blandet kørsel: 24,4 km/l, CO2-emission 96g/km. Energimærke A+.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk