29-11-2018 15:38:33 ŠKODA SCALA: de første billeder af interiøret

En lille uges tid før verdenspremieren i Tel Aviv har ŠKODA frigivet de første billeder af interiøret i den nye ŠKODA SCALA.

Norbert Weber, som er Head of Interior Design hos ŠKODA AUTO, udtaler: ”Den nye ŠKODA SCALA er den første produktionsmodel med vores nye interiørkoncept, som præsenterer et opdateret designsprog sammen med nye farver og materialer. Premieren på SCALA markerer begyndelsen af en ny mærkeidentitet for ŠKODA, der er lige så emotionel, som den er funktionel.”

Det centrale element i ŠKODA SCALAs interiørkoncept er den nye skærm med en størrelse på op til 9,2”, der gør den til den største i dette bilsegment og har en perfekt placering i førerens og forsædepassagerens synsfelt. Denne fritstående, centralt placerede skærm fremhæves af en moderne linje i instrumentpanelet, som gengiver motorhjelmens emotionelle konturer. Under skærmen skaber denne linje også en ergonomisk håndhviler til betjening af touchscreenen.

Betjeningselementerne til airconditionanlægget i midterkonsollen og knapperne til start-stop-systemet, Driving Mode Select og Parkeringsassistenten lige foran gearstangen har ligeledes en optimal placering. De tværgående luftdyser videreføres ind i dørene og forstærker den visuelle følelse af bredde, der bidrager til en rummelig pladsfornemmelse.

Instrumentbordet og elementerne i fordørene har en sofistikeret og blød skumbeklædt overflade med en særlig ny mønsterstruktur. Den minder om krystalagtige strukturer og kommer til at definere ŠKODAs designstil i fremtiden.

Verdenspremieren på ŠKODA SCALA vil finde sted den 6. december i Tel Aviv / Israel og vil blive streamet live på ŠKODAs danske Facebook side. 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk