22-02-2019 09:11:39 ŠKODA glæder sig til Tour de France-start i Danmark

ŠKODA elsker cykelsport og har i 15 år sponseret Tour de France, ligesom mærket sponserer flere danske cykelløb. Derfor glæder ŠKODA sig til, at verdens hårdeste cykelløb starter i Danmark i 2021.

For mere end 120 år siden startede ŠKODA som producent af cykler, og lige siden har der været et tæt bånd mellem det firehjulede mærke og den tohjulede sport. Det kommer f.eks. til udtryk ved, at ŠKODA i 15 år i træk har sponseret Tour de France med bl.a. biler. Og i Danmark er ŠKODA stolt sponsor af Post Nord Danmark Rundt og det danske cykellandshold. Derfor giver det ekstra god mening, når verdens hårdeste cykelløb starter i Danmark i 2021.

“Det er en fantastisk nyhed, som vi glæder os meget til. Sidste år var ŠKODA med stor succes sponsor af VM i ishockey på dansk jord, og nu kan vi se frem til en endnu større sportsbegivenhed i Danmark,” siger Michael Ebeling, direktør for ŠKODA Danmark.

Der er endnu et par år til, at Tour de France bliver skudt i gang i verdens cykelby nummer et, København, og i mellemtiden fortsætter ŠKODA sit engagement i cykelsport. Således sponserer ŠKODA dette års Tour de France med mere end 250 biler, og igen i år har ŠKODA Danmark en sjov og spændende Tour de France-quiz med flotte præmier. Hovedpræmien bliver den helt nye ŠKODA SCALA, ligesom man dagligt kan vinde præmier under hele løbet – bl.a. lækkert cykeltøj fra ŠKODAs egen kollektion i ŠKODA Webshop.

Selvom ŠKODA sponserer det ultimative cykelløb for professionelle cykelryttere, lægger mærket vægt på, at cykling er en dejlig sport for alle. Det kommer bl.a. til udtryk på hjemmesiden WeLoveCycling.dk og den tilhørende Facebook-side We Love Cycling Danmark, hvor der er masser af tips, tricks og gode råd til træning, kost og udstyr.

_________________________________


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk