11-06-2019 13:43:14 Kom til danmarkspremiere på ŠKODA SCALA

Det bliver en fest, når ŠKODA-forhandlere over hele landet holder åbent hus i weekenden 15.-16. juni i anledning af danmarkspremieren på den nye ŠKODA SCALA. Der er nemlig meget at fejre! Ikke alene er SCALA en helt ny model fra ŠKODA. SCALA sætter også ny standard for design, rummelighed, opkobling, udstyr og praktiske løsninger i den populære mellemklasse.

Næsten lige så rummelig som OCTAVIA

SCALA er den første model med ŠKODAs nye design. Det er karakteriseret af dynamiske linjer både ude og inde og er på samme tid både sportsligt og emotionelt. Især den forlængede glasbagklap, hvor ŠKODA står skrevet med bogstaver, får SCALA til at skille sig ud fra mængden af familiebiler. Samtidig har SCALA masser af plads. Selvom SCALA er en forholdsvis kompakt bil (4.362 mm lang, 1.793 mm bred og 1.471 mm høj), er den særdeles rummelig. F.eks. er der lige så meget knæplads og lofthøjde på bagsædet som i en OCTAVIA, og bagagerummet er på hele 467 liter og 1.410 liter, når bagsædet bliver fældet frem.

Altid online med eSIM

Alle ŠKODA SCALA har som standard eSIM, så bilen altid er online. Det indbyggede SIM-kort er bl.a. forsætningen for eCall, hvor nødopkaldet går til 112-alarmcentralen i det land, som man befinder sig i, når man trykker på den røde nødopkaldsknap, eller når SCALA foretager et automatisk nødopkald efter en ulykke. Desuden gør eSIM det også muligt at opdatere infotainmentanlæggets software og kort online uden at skulle besøge en forhandler.

Masser af sikkerhedsudstyr og Simply Clever-løsninger

Med en frapris på 189.990 kr. bliver ŠKODA SCALA 1.0 TSI 95 hk ACTIVE den billigste SCALA. Trods den lave pris har Active masser af udstyr – ikke mindst alt det vigtige sikkerhedsudstyr, som alle SCALA har tilfældes. Således har SCALA både frontassistent med udvidet fodgængerbeskyttelse, vejbaneassistent, syv airbags, multikollisionsbremse og eCall ­– automatisk nødkald. Der medfølger også ŠKODA Care Connect i ét år, hvor man via en app f.eks. kan få notifikationer, hvis bilen overskrider en fartgrænse, som man selv har fastsat, eller kører ind i eller forlader et bestemt område.

Komfortudstyret omfatter bl.a. aircondition, to USB-C-porte og et SWING-infotainmentsystem med DAB+ og Bluetooth. Derudover har udstyrsniveauet Active bl.a. basis LED-lygter for og bag.

ŠKODA er kendt for sine praktiske Simply Clever-løsninger, og SCALA er ingen undtagelse. Indersiden af tankdækslet huser en isskraber, som også er en måler til dækmønster, og som den første ŠKODA har SCALAs sprinklervæskebeholder en praktisk folde-ud-krave, så man ikke spilder ved påfyldning.

Flot forlænget glasbagklap

Næste udstyrsniveau er Ambition, og der starter priserne ved 209.990 kr. for ŠKODA SCALA 1.0 TSI 95 hk Ambition. Med det udstyrsniveau følger Fuld LED-baglygter med animeret blinklys og den flotte forlængede glasbagklap.

Udstyrslisten fortsætter med bl.a. tågeforlygter, 2-zonet Climatronic-klimaanlæg, multifunktionslæderrat, fartpilot med hastighedsbegrænser, træthedsregistrering, 12 V-stik i bagagerummet og en paraply i førerdøren.

Topmodel med topudstyr

Style er SCALAs højeste udstyrsniveau, hvor priserne starter ved 239.990 kr. for en 1.0 TSI 115 hk Style. Udover Ambition-udstyret har Style bl.a. Bolero-infotainmentsystem med 8’’ skærm, Apple CarPlay og otte højttalere. Den store skærm viser også billedet fra bakkameraet, og der er parkeringssensorer bag.

Foran byder Style på Fuld LED-forlygter med AFS, som automatisk tilpasser lyset til køresituationen, ligesom en fjernlysassistent automatisk blænder ned og op for det lange lys. Derudover har Style bl.a. Easy Start – nøglefri start/stop ­– og 16’’ Alaris-alufælge.

Hovedpræmie i Tour de France-quiz

Ikke alene har SCALA et omfattende standardudstyr. ŠKODAs nye mellemklassebil giver – afhængig af udstyrsniveau – også mulighed for ekstraudstyr, som normalt er forbeholdt langt større biler. F.eks. kan SCALA fås med digitalt cockpit, dynamisk fartpilot, parkeringsassistent, el-bagklap samt elektrisk anhængertræk, der frigøres med et tryk på en knap i bagagerummet

Den komplette liste med ŠKODA SCALAs priser, udstyr og ekstraudstyr kan ses på skoda.dk. Og ikke mindst er der selvfølgelig rig mulighed for at spørge den lokale ŠKODA-forhandler til råds ­– og køre en tur i SCALA – når der er åbent hus i weekenden 15.-16. juni.

For at sætte ekstra fokus på SCALA er bilen tilmed den flotte hovedpræmie i ŠKODA Danmarks Tour de France-quiz, der starter samtidig som det legendariske cykelløb i næste måned.

_________________________________


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk