17-09-2019 07:55:04 Danmarkspremiere på ny ŠKODA SUPERB

Den nye ŠKODA SUPERB har danmarkspremiere søndag 22. september hos ŠKODA-forhandlere over hele landet. Den har nyt design, masser af udstyr og priser fra 299.995 kr. inkl. 3 års service- og reparationsabonnement. Der er også et godt tilbud på privatleasing med 4.499 kr. pr. måned med 9.995 kr. i udbetaling.

Det er bogstaveligt talt en stor premiere, som finder sted søndag 22. september hos ŠKODA-forhandlerne. Der bliver den nye ŠKODA SUPERB præsenteret på dansk asfalt. ŠKODAs flagskib er kendt for sin rummelighed med et kæmpe bagagerum og benplads som i en luksuslimousine. Nu har den også udstyr som en luksuslimousine, samtidig med at den har ŠKODAs nye, markante design med bl.a. nye forlygter og ŠKODA skrevet elegant med store bogstaver på bagklappen.

Faktisk er det kun prisen, som ikke er stor hos den nye SUPERB, for den koster fra 299.995 kr. inkl. 3 års service- og reparationsabonnement. Altså får man både en stor familiebil til en lav pris og slipper for at skulle bekymre sig om udgifter til service- og reparation de første 3 år/45.000 km.

Apropos at slippe for bekymringer kan man også privatlease den nye SUPERB til en favorabel pris på 4.499 kr. om måneden med 9.995 kr. i udbetaling. Det er en lav udbetaling for en bil i den klasse – især når man tager i betragtning, at det er en SUPERB 1.5 TSI ACT 150 hk Style med en økonomisk turbobenzinmotor og et højt udstyrsniveau. Se alle privatleasingpriser.

SUPERB Active

Den SUPERB, som koster fra 299.995 kr. og 310.000 kr. som stationcar, er en SUPERB 1.5 TSI ACT 150 hk Active. Merprisen for DSG-automatgear er 35.000 kr. Active har bl.a. LED-forlygter med LED-kørelys samt LED-tågeforlygter, et Bolero-infotainmentsystem med Apple CarPlay, DAB+, Bluetooth samt Phonebox med trådløs opladning og forstærkning af mobilsignalet. Desuden byder Active på Care Connect i 1 år, multifunktionslæderrat, Climatronic-klimaanlæg med to zoner, fartpilot med hastighedsbegrænser, træthedsassistent, parkeringsassistent bag og KESSY GO – nøglefri start/stop.

SUPERB Ambition

Næste udstyrsniveau er Ambition. Det føjer 16’’ Orion-alufælge til udstyrslisten, som også omfatter Climatronic-klimaanlæg med tre zoner, el-førersæde med memory, el-indfældbare sidespejle med automatisk nedblænding og memory, lysassistent (coming home/leaving home), regnsensor, tågeforlygter med drejelys samt parkeringssensor for og bag. SUPERB 1.5 TSI ACT 150 hk Ambition fås fra 330.000 kr. inkl. 3 års service- og reparationsabonnement.

SUPERB Style

Udstyrsniveauet Style er ren luksus. Det har størstedelen af udstyret fra Active og Ambition, men forkæler også fører og passagerer med bl.a. 17’’ Stratos-alufælge, Ambiente-belysning i kabinen, CANTON-soundsystem, el-forsæder med memory i førersiden, fjernlysassistent og KESSY – nøglefri betjening. SUPERB 1.5 TSI ACT 150 hk Style koster fra 360.000 kr. inkl. 3 års service- og reparationsabonnement., hvis altså ikke man vælger at privatlease den.

SUPERB Sportline
SUPERB fås også som Sportline med ekstra sportsligt udstyr – bl.a. antracitfarvede 19” Vega-alufælge, Matrix LED-forlygter samt LED-baglygter med animeret blinklys, sportssæder foran i alcantara, sportsundervogn, driving mode select med memory i bilnøglerne, multifunktionsrat med skiftepedaler, Sunset – ekstra mørktonede ruder bag, alupedaler, sort himmel i kabinen og el-bagklap. SUPERB 2.0 TSI 190 hk DSG Sportline koster fra 486.000 kr.

Se mere om Superb på skoda.dk

SUPERB som firmabil

SUPERB Sportline fås også som firmabil ligesom de veludstyrede SUPERB Business og SUPERB Business Executive, der alene er til firmabilskunder. SUPERB er populær som firmabil, fordi den er både komfortabel og præsentabel, samtidig med at den har masser af udstyr og beskatningspriser fra kun 297.283 kr. (Der medfølger ikke 3 års service- og reparationsabonnement til SUPERB som firmabil).

Se alle beskatningspriser på SUPERB og på SUPERB Combi

___________________________


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk