19-12-2019 08:10:22 ŠKODA skyder nytåret ind med masser af modeller

Der er en ŠKODA for alle, når ŠKODA-forhandlere over hele landet har kundedage i de to første weekender i januar. Der er både danmarkspremiere på den nye KAMIQ, gode priser på FABIA, SCALA og OCTAVIA samt et billigt service- og reparationsabonnement

Har man et nytårsforsæt om, at det skal køre bedre for en i det nye år, kan den lokale ŠKODA-forhandler hjælpe. Ikke med dagligdagen som helhed, men med en vigtig del af den: bilen. ŠKODA-forhandlerne har kundedage i weekenderne 4.-5. januar og 11.-12. januar kl. 11-16, og med fokus på både den nye KAMIQ, FABIA, SCALA og OCTAVIA er der en ŠKODA for alle.

KAMIQ med danmarkspremiere

Når det gælder ŠKODA KAMIQ, er der tilmed tale om en danmarkspremiere.

ŠKODAs nye urbane SUV koster fra 194.995 kr. Til den pris får man en både kompakt og rummelig SUV velegnet til byen, høj indstigning og godt udsyn til trafikken samt ŠKODAs nyeste design og udstyr. Det omfatter også vigtigt sikkerhedsudstyr som frontassistent med udvidet fodgængerbeskyttelse og vejbaneassistent, der var med til at sikre KAMIQ de maksimale 5 stjerner hos testorganisationen Euro NCAP. Endda som en af de sikreste biler i sin klasse.

OCTAVIA Dynamic med skarp pris

Der er ligeledes fokus på udstyr, når ŠKODA-forhandlerne tilbyder kampagnemodellen OCTAVIA Dynamic til priser fra kun 239.995 kr. OCTAVIA Dynamic er baseret på udvalgte modeller med de to højeste udstyrsniveauer, Ambition og Style. En OCTAVIA Ambition har i forvejen udstyr som f.eks. 9 airbags, frontassistent, el-sidespejle med varme og en ŠKODA-paraply under passagersædet. Med Dynamic følger også en dynamisk fartpilot og et praktisk multifunktionsrat i læder med styring af telefon og radio. Og der er tale om lagerbiler til omgående levering.

FABIA med lækkert udstyr

Der er også FABIA og SCALA til omgående levering til kundedagene. FABIA er p.t. ŠKODAs mindste og billigste model – koster fra 129.000 kr. – men den står ikke tilbage for de større modeller, hvad angår udstyr. F.eks. har den både parkeringssensor bag, Climatronic-klimaanlæg, infotainmentsystem med DAB-radio, træthedsovervågning samt el-ruder for og bag.

SCALA med smarte løsninger

ŠKODA SCALA, som koster fra 179.995 kr., er særdeles godt udstyret allerede fra Active-udstyrsniveauet. Det byder på bl.a. basis LED-lygter både for og bag, vejbaneassistent, to USB-C-porte, eCall ­– automatisk nødkald – og ŠKODA Care Connect i ét år, hvor man via en app f.eks. kan få notifikationer, hvis bilen overskrider en brugerdefineret fartgrænse eller kører ind i/forlader et brugerdefineret område. Som altid i ŠKODA er der også smarte Simply Clever-løsninger, der gør dagligdagen nemmere. F.eks. har SCALA en praktisk folde-ud-krave på sprinklervæskebeholderen, så man ikke spilder ved påfyldning. Det er absolut også værd at nævne, at SCALA har et bagagerum på hele 467 liter og er næsten lige så rummelig i kabinen som OCTAVIA, selvom den er en kompakt bil i mellemklassen.

Ekstra tryghed med lav pris

I hele januar har ŠKODA-forhandlerne desuden et ekstra godt tilbud på et service- og reparationsabonnement, når man køber en FABIA, SCALA eller OCTAVIA. For kun 5.000 kr. slipper man for at skulle bekymre sig om udgifter til service og reparationer i de første 3 år/45.000 km af bilens levetid.

Kundedagene sørger for, at man bliver godt kørende i det nye år. Men hvis man ikke kan vente, er man meget velkommen til at komme forbi og smugkigge på de forskellige ŠKODA-modeller allerede mellem jul og nytår. ŠKODA-forhandlerne har åbent, og bilerne står klar!

____________________


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk