20-12-2019 13:23:04 ŠKODA er det mest værdifaste bilmærke

I en ny analyse fra Bilbasen er ŠKODA bilmærket med det laveste værditab.

Man ved først, hvad bilen har kostet, den dag man sælger den. Værditabet er nemlig den altoverskyggende del af bilens totaløkonomi. Heldigvis kan man være helt tryg, når man køber en ŠKODA, for ŠKODA er bilmærket med det laveste værditab. Det viser en ny analyse fra Bilbasen.

”Det er kendetegnende for ŠKODA, at de på det danske marked har en konservativ prisstrategi, der medfører, at ejerne alt andet lige har rigtig gode forudsætninger for at vurdere deres værditab,” forklarer Jan Lang, markedsanalytiker hos Bilbasen.

Højere gensalgspris på brugtbilmarkedet

Jan Lang påpeger, at det er af afgørende betydning for bilkøberne i forhold til værditabet, at de trygt kan købe en af bilerne og vide, at den ikke bliver sat 30.000 kroner ned måneden efter. Samtidig forplanter prisstrategien sig på brugtbilmarkedet, hvor gensalgsprisen over årene også bliver højere.

Hos ŠKODA Danmark er man glad for 1.-pladsen i Bilbasens analyse, som afspejler en målrettet strategi for mærket.

”Det er vigtigt for os, at vores kunder er trygge. De skal på alle måder kunne stole på ŠKODA. Både når det gælder sikkerhed, driftssikkerhed og totaløkonomi. Derfor glæder det os, at ŠKODA er det mest værdifaste bilmærke. Vi tænker til stadighed på, hvordan vi kan give vores kunder maksimal økonomisk tryghed, hvilket f.eks. vores service- og reparationsabonnementer også er et udtryk for,” siger Michael Ebeling, direktør for ŠKODA Danmark.

OCTAVIA har det laveste værditab af alle

Ikke alene er ŠKODA bilmærket med det laveste værditab, når man regner gennemsnittet for modellerne. Ifølge Jan Lang har ŠKODA også modellen med det laveste værditab overhovedet: OCTAVIA.

Bilbasens markedsanalytiker oplyser, at ŠKODA OCTAVIA har ligget på 1.-pladsen i Bilbasens analyse i 10 år. Det er man stolt af hos ŠKODA Danmark.

”OCTAVIA er indbegrebet af ŠKODA – en rummelig familiebil med god kvalitet og høj brugsværdi. Derfor er OCTAVIA også eftertragtet som brugtbil,” forklarer Michael Ebeling. 

Se Bilbasens analyse af værditab

______________


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk