25-06-2019 13:24:51 Vind en SCALA i ŠKODAs Tour de France-quiz

Tour de France starter 6. juli, og det gør ŠKODAs store Tour de France-quiz også. Hovedpræmien er den helt nye ŠKODA SCALA 1.0 TSI 115 hk Style til en værdi af 244.800 kr., og hver dag under løbet er der også lækre præmier til cykelfolket.

Verdens hårdeste cykelløb starter 6. juli – og det gør Danmarks bedste Tour de France-quiz også. Hovedpræmien er nemlig intet mindre end en ŠKODA SCALA 1.0 TSI 115 hk Style til en værdi af 244.800 kr. inkl. metallak og leveringsomkostninger.

Deltagerne i ŠKODAs store quiz får hver dag et spørgsmål under Tour de France, og jo flere spørgsmål man besvarer korrekt, desto flere point samler man i konkurrencen om bilen. Derudover kan man også vinde lækre dagspræmier. F.eks. er der både cykelhjelme fra Hövding, cykelbukser fra Assos og cykelsko fra Giro. Allerede nu kan man tilmelde sig quizzen på https://site.skoda.dk/tdf/ – så deltager man automatisk, når den går i gang.

Sponsor for Tour de France 16. år i træk

ŠKODA elsker cykelsport. Det er 16. år i træk, at ŠKODA sponserer Tour de France – bl.a. med cirka 250 biler. Og på de hjemlige breddegrader stiller ŠKODA cirka 30 biler til rådighed for DCU og PostNord Danmark Rundt, når de professionelle cykelryttere i august indtager de danske veje i Danmarks største sportsbegivenhed.

Ligesom ŠKODAs sponsorat af Tour de France er en tradition, er der også tradition for kampagner hos ŠKODA-forhandlerne under Tour de France: I hele juli får man et service- og reparationsabonnement 3 år/45.000 km med i prisen, når man køber en KAROQ – ŠKODAs mest populære SUV. Desuden har ŠKODA-forhandlerne fokus på privatleasing af den nye ŠKODA SCALA. Find din lokale ŠKODA-forhandler på http://ww2.skoda.dk/find-forhandler/


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk