08-07-2019 13:26:59 Verdens bedste ŠKODA-diagnosetekniker er dansk

René Hellemann fra ŠKODA Amager har vundet det internationale ŠKODA Challenge i kategorien ‘diagnosetekniker’. I finalen var han oppe imod diagnoseteknikere fra 31 andre lande.

Hos ŠKODA på Amager har man intet mindre end verdens bedste diagnosetekniker udi det tjekkiske mærke. Diagnosetekniker René Hellemann har nemlig vundet den internationale finale i ŠKODA Challenge i kategorien ‘diagnosetekniker’. Her blev han og 31 andre deltagere over flere dage stillet overfor svære fejlfindingsopgaver og teoretiske prøver, og selvom Sibenik i Kroatien, hvor finalen blev afholdt, bød på europæisk hedebølge, holdt Réne Hellemann hovedet koldt og vandt.

Det var 9. gang, at ŠKODA afviklede ŠKODA Challenge, som er en kombination af nationale konkurrencer i 32 lande og en international finale. I år var der hele 191 finalister, som dystede i otte forskellige kategorier. Udover diagnoseteknikere var der f.eks. også konkurrencer for serviceteknikere og servicerådgivere.

Kundetilfredshed er en nøglefaktor, når ŠKODA-værkstederne vurderes af kunderne. Så for at have konstant fokus på kundetilfredsheden har ŠKODA etableret denne konkurrence blandt de mange dygtige værkstedsmedarbejdere hos autoriserede ŠKODA-servicepartnere.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk