Priser på SUPERB iV

I tabellen kan du se priser på netop de modeller, som tiltaler dig. Du kan vælge flere modeller, alt efter hvilken der fanger din interesse. Brug dropdown menuen til at vælge en anden model, hvis du ikke har fundet, hvad du søgte.

SUPERB iV 
 • Motor1,4 TSI Plug-in Hybrid 6 trins DSG
 • HK218
 • 1/2 årlig ejerafgift410
 • Pris414.995 
SUPERB iV PLUS
 • Motor1,4 TSI Plug-in Hybrid 6 trins DSG
 • HK218
 • 1/2 årlig ejerafgift410
 • Pris424.995 
SUPERB iV Sportline
 • Motor1,4 TSI Plug-in Hybrid 6 trins DSG
 • HK218
 • 1/2 årlig ejerafgift430
 • Pris514.995 

Priserne er tilpasset NEDC2 - Læs mere her
Forbrugsangivelser er baseret på WLTP. Læs mere her
Find modeller til hurtig levering her

 

Alle priser er vejledende, i DKK inkl. moms og leveringsomkostninger, men ekskl. metallak, speciallak og unilak.

 

Priser angivet som ”Vejledende priser” er Skandinavisk Motor Co. vejledende priser til forhandlerne. Hver forhandler fastsætter selv egne priser og rabatter over for sine kunder. 

 

I Skandinavisk Motor Co. vejledende udsalgspris indgår en Clever Unlimited standardinstallation. Prisreduktion ved fravalg. Hvert enkelte forhandler fastsætter selvstændigt sin produktsammensætning samt sine egne priser og rabatter over for slutkunderne.


Med Clever Unlimited får du ubegrænset opladning på installeret ladeboks hjemme og Clevers netværk til fast månedlig pris: kr. 749/md. Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network – ubegrænset opladning på Clevers netværk: kr. 625/md. Læs mere på clever.dk/cleverunlimited. Clever Unlimited-abonnementer med/uden installation af ladeboks udbydes af Clever A/S, Støberigade 14, 3. sal, 2450 København SV, uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. Alle priser er oplyst inkl. moms og forudsætter indgåelse af abonnementsaftale med bindingsperiode på 6 måneder for kunden. Clever A/S kan dog altid opsige aftalen med 3 måneders varsel. Mindsteprisen til SUPERB iV er kr. 2.214 med Clever Unlimited og med Clever Unlimited Network kr.1.470. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på kr. 49/md. Priserne gælder ved samtidigt køb af SUPERB iV hos autoriserede ŠKODA-forhandlere og gælder både for privat- og erhvervskunder, dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Den leverede ladeboks er Clevers ejendom og installeres af Clever på en valgfri privatadresse i Danmark. Kunden er erstatningsansvarlig for evt. skader, tyveri m.v.  


Kan installationen af ladeboksen ikke udføres uden ekstra ydelser, som beskrevet i afsnittet om ”Bestemmelser for installation af ladeudstyr” i Clevers salgs- og leverancevilkår, som findes på clever.dk/vilkaar, vil installationen medføre yderligere omkostninger for kunden. Kunden afholder omkostninger til nedtagning og returnering af ladeboks ved ophør af abonnementet. Læs mere på clever.dk/installation. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, der er brugt til opladning gennem Clevers ladeboks. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. For privatkunder gælder der 14 dages fortrydelsesret fra endelig aftaleindgåelse. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Clevers fulde vilkår og betingelser findes på clever.dk/vilkaar