ER DIN ŠKODA KLAR TIL VINTER?

Hvorfor vælge vinterdæk

Der er mange gode grunde til at skifte til vinterdæk.

  • Det giver bedre vejgreb og reduceret bremselængde ved vejtemperature under 7 grader
  • Det er med sit blødere gummi og flere lameller udviklet og produceret specielt til vinterperioder
  • Det er obligatorisk med vinterdæk hos typiske skiferie destinationer som f.eks. Tyskland, Sverige, Østrig og Italien
  • I vinterperioden er risikoen for uheld 6 gange større

 

ŠKODA VINTERHJUL

Din ŠKODA-forhandler står klar til at vise dig det store udvalg af originale ŠKODA vinterhjul. Du kan få vinterhjul til FABIA, SCALA, OCTAVIA,  SUPERB, KAMIQ, KAROQ og KODIAQ.

Hvis du allerede nu vil udforske vores udvalg, har vi lavet en samlet oversigt til dig. Du kan se hele det store udvalg ved at trykke på knappen.

Find dine fælge her

Sommer- til vinterdæk

Har du endnu ikke fået skiftet dine sommerdæk til vinterdæk? Så er det ved at være tid. Der er ingen grund til at køre på sommerdæk henover vinteren, så det er en god idé at få bestilt tid, så vi er klar til at montere dine vinterdæk, når det passer dig bedst.

Hvis vi opbevarer sommer- og vinterhjulene for dig, så tester vi hjulene for skader (mønsterdybde, revner) og påminder dig før næste skift. Få evt. udført en 4-hjulsudmåling, så dækkene ikke slides unormalt.

Book tid her

Opbevaring af hjul

Spar dig selv for pladsproblemer og beskidte fingre. Lad os skifte dine hjul og opbevare dine vinterhjul, indtil det bliver vinter igen.

Dæk skal altid opbevares indendørs, tørt og så køligt som muligt. Risikoen ved, at hjulene opbevares udendørs i længere tid, er, at dækkene bliver deforme, gummiet tørrer, og der opstår revner.

ŠKODA tilbyder også disse praktiske dæktasker til transport og hjemmeopbevaring. Fremstillet i kraftigt nylon med laminering på bagsiden. Bærehåndtag, velcrolukning og med markering af hjulets placering.

Find forhandler

TILBEHØR TIL VINTER

Udover at du får et moderne design, når du vælger originalt tilbehør, så er det:

  • Specialdesignet og tilpasset din ŠKODA
  • Kvalitetshjul i slidstærkt materiale
  • TÜV-godkendt og testet på styrke og levetid

Se udvalget af tilbehør til din bil hos din forhandler. Du finder alt fra dækposer til nøgleringe, så du altid er helt opdateret på det nyeste merchandise til din ŠKODA. Husk at du også kan købe nye vinterhjul, hvis de gamle er ved at være slidte. 

 

Se tilbehør

Nye gummimåtter

Med et sæt originale gummimåtter opnår du ekstra beskyttelse mod sne og mudder. De er vandtætte og lette at aftørre. Derudover fastgøres de forreste med ŠKODA-fastgørelsessystem, der forhindrer måtterne i at bevæge sig under kørslen.

Vidste du, at måtter fra ŠKODA Originalt Tilbehør skal bestå den såkaldte 'belastningstest'? Testen består af en lang køretest med stor fokus på de clips, der fastgør måtterne til bundbeklædningen og skal sikre at de kan holde måtten på plads, selv når der bliver rykket i måtterne under kørsel. 

Køb dem hos din forhandler